joi, 10 mai 2012

Man of Honor

Povestea cicleaza in jurul a  "Doi oameni de onoare" si evolutia relatiei lor, atat esecurile cat si reusitele acestora. Carl Brashear, rolul lui fiind jucat de catre Cuba G. Junior, este primul barbat de culoare, care doreste sa se inroleze in armata navala americana, pe vremea cand inca, rasismul era infloare. Leslei Sunday jucat de catre Robert DeNiro, este antrenorul marin al acestuia, care incearca din rasputeri sa il vada esuand. In ciuda faptului, Carl Brashear incearca din rasputeri sa treaca peste orice obstacol, care l-ar putea impiedica in atingerea telului si va demonstra ca vointa, devotamentul si certitudinea isi arata meritele dealungul timpului... timp in care va ajunge sa devina si el  "Un om de onoare".

Sex and the city serial

Sex and the city este un serial care merita vazut de oricine, acest serial prezinta viata sexuala, viata intima si personala a fiecarui personaj dintre cele 4 femei prezentate in rolul principal. Una dintre ele Carrie, este prototipul femeii care incearca sa-si gaseasca norocul in dragoste si nu reuseste, in acelasi timp ea este obsedata de incaltamintea de lux. Cel de-al doliea personaj este Samantha, o femeie dependenta de sex care nu are prejudecati si se ghideaza dupa un singur principiu: " traieste clipa". Cea de-a treia se numeste Charlotte, ea este o fire sensibila, si ea in cautarea perechii potrivite si a printului pe cal alb, care in cele din urma isi da seama ca tot ceea ce conteaza intr-o relatie este intelegerea si nu bogatia si frumusetea persoanei de langa ea. Al 4 lea personaj este Miranda, o avocata care este preocupata doar de cariera, insa in final  realizeaza ca si viata de familie are rolul ei si ca la un moment dat toti avem nevoie sa ne intemeiem o familie. Serialul se deruleaza in jurul acestor 4 personaje si prezinta intamplarile de zi cu zi ale fiecareia, acestea se intalnesc la sfarsit de zi si-si povestec intamplarile. Din film reiese viata femeii new yorkeze care incearca sa fie moderna si stapana pe situatie insa nu tot timpul reuseste, sunt multe lucruri pe care le poti invata despre relatii si societate in general, din acest serial. VIZIONARE PLACUTA!

Space Jam

Cu toate ca este un film cam vechi, eu totusi il consider a fi un film comic bun. Desi filmul este partial animat, putem vedea pe fosta vedeta de basketball, dupa cum bine il stiti pe Michael Jordan intr-un film cu majoritatea animatiilor preferate din copilarie... buggs bunny, daffie duck si multi altii. Pe parcursul filmului,  caracterele preferate din copilarie, se manifesta pe   terenul de bascket intr-un mod comic si dragut. VIZIONARE PLACUTA

Lord of the Rings

Un film aventura care este cuprins din 3 parti. Cele 3 parti, trateaza o  lupta care dureaza de secole intregi, intre cele 2 rase care sunt pe pamant. Oamenii luptand impotriva Orcilor pentru a nu cadea intunericului. Precum titlul, este vorba de un inel, cu puteri misteriouse care s-ar spune ca nu poate fi purtat de catre nimeni si trebuie distrus. Ring of Sauron care ar fi inelul sefimii care conduce armata de orci ajunge in mana oamenilor, care nu pot sa il distruga cu arme oarecare. Dar totusi unui Hobbit pe numele de Frodo ii este incredintat acest inel, pentru a-l pastra si a se asigura ca va fi distrus in timp, pana cand omenirea continua sa lupte contra impotriva hoardelor de orci. Un film interesant!

Terminator

Tot un SF dar care a avut un impact mare asupra celor care l-au vizionat. Avandul pe Arnold Schwarzenegger in rol principal (in partile 2 si 3 ) fiind un robot din viitor, care este reprogramat sa vina inapoi in trecut si sa salveze ultima speranta pe care o are umanitatea, pe John Connor. Teoria ar fi ca omul a conceput roboti de lupta, aproape imposibili de distrus cu arme normale, problema este ca orice masinarie poate scapa de sub control si asa se si intampla, undeva in viitor cand robotii se intorc impotriva omenirii, iar noi vom fi siliti sa ne aparam pentru a supravietuii. John Connor este ultima speranta a omenirii in viitor. VIZIONARE PLACUTA!

Star Wars

Intr-un concept SF. o lupta intergalactica intre bine si rau. Jedi cei care sunt consularii binelui si sith cei care vor sa detina puterea. Un film care dupa trilogia cunoscuta (partea 4,5 si 6) a revolutionat tipul science fiction, in lumea cinematografica. Lucasarts au continuat franciza cu partea 1, 2 si 3, partile care afiseaza ceeace sa intamplat inca inainte de trilogie. Un film unde coruptia raului reuseste sa patrunda chiar si cel mai pur suflet, unde chiar si aparatorii dreptatii pot cadea prada acestei tentatii. VIZIONARE PLACUTA!

Limitless

Un film oarecum SF, considerand ideologia filmului. Totul incepe cu un scriitor caruia nu ii prea ies lucrurile in viata... dezpartit de iubita pentru faptul ca el ar fi un "esec", un contract cu un publicator de carti caruia trebuie sa ii predeie o lucrare nici macar inceputa, deci da :) In toate acestea el se intalneste cu fratele fostei lui sotii, care ii ofera o pilula, care va ajunge sa ii schimbe viata. Datorita faptului ca nu are ce sa riste, accepta aceasta pilula, in spatele careia secretul ar fi, ca permite utilizarea creierului la 100%, memorare rapida, cunostiintele acumulate afisate ca pe tava, absolut totul.